Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία Μαρούδας ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή πολυτελών ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 1933 στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Κωνσταντίνο Μαρούδα. Έως και το 1975 ο Κωνσταντίνος Μαρούδας δραστηριοποιούταν αποκλειστικά στην εισαγωγή και πώληση υφασμάτων από ξένους μεγάλους οίκους.

Το 1975 η εταιρία περνάει στα χέρια της δεύτερης γενιάς (Μάριος, Γεώργιος Μαρούδας) οι οποίοι ανοίγουν το πρώτο κατάστημα Μαρούδας λιανικής πώλησης ανδρικών ετοίμων ενδυμάτων στην οδό Καλοκαιρινού 27, όπου λειτουργεί έως και σήμερα. Το 1983 σχηματίζεται η πρώτη συνεργασία στο χώρο του franchise με την εταιρία United Colors of Benetton, και δημιουργείται το πρώτο ομώνυμο κατάστημα από την εταιρία Maroudas. Ακολουθούν σημαντικές συνεργασίες στο χώρο του franchise, και ανοίγουν τα αντίστοιχα καταστήματα με τις εταιρείες: Hugo Boss, Max Mara, Marina Rinaldi, Gant, Paul & Shark, αλλά και νέα καταστήματα Benetton στις πόλεις Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Ιεράπετρας.

Σήμερα η εταιρία απαριθμεί 9 καταστήματα στην Κρήτη (6 στο Ηράκλειο Κρήτης), συνεργαζόμενη με παραπάνω από 40 προμηθευτές του εξωτερικού. Σταθερός στόχος της εταιρείας παραμένει πάντα η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση 2810 241414 - 6947 564784
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2810 241414
Social